Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

GTST’ers in Carré bij jarige Guido ‘Sjoerd’ Spek

Acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden hebben de verjaardag van hun collega Guido Spek opgeluisterd in koninklijk theater Carré in Amsterdam.

Spek, Sjoerd Bouwhuis in GTST, speelde daar vrijdag een van de hoofdrollen in de musical Hartsvrienden van Van Lambaart Entertainment. De acteur beleeft, door zijn werk in de soap en ‘s avonds op de bühne in Hartsvrienden, goede tijden drukke tijden.

Lees ook: Metro’s recensie over Hartsvrienden.

Al enkele weken na zijn theaterdebuut mocht Guido Spek als musicalster naast onder meer Jim Bakkum en Vera Mann het podium van Carré op. Als kers op de taart kwamen onder andre GTST-collega’s Jette van der Meij, Dilan Yurdakul, Bartho Braat, Barbara Sloesen en Marjolein Keuning op zijn verjaardag proosten.

Veel energie

,,Het zijn voor mij op dit moment hele drukke maanden. Maar ik hou van hard werken en heb van mijzelf gelukkig veel energie”, zei Spek na de verrasssing. ,,Zolang je ervoor zorgt dat je je werk leuk vindt, is zo’n combinatie zeker vol te houden. Ik geniet in ieder geval nog iedere dag en verrassingen als vanavond maken deze periode extra speciaal.”

Spek werd om 00.00 uur 25 jaar. Ook zaterdagavond is hij met Hartsvrieden in Carré te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.