Nieuwe namen Eurosonic Noorderslag 2015

6 november 2014 om 16:13 door Metro redactie
Nieuwe namen Eurosonic Noorderslag 2015

Nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag, het platform voor Europese muziek dat elk jaar in Groningen wordt gehouden. De line-up van de komende editie, die plaatsheeft van 16 tot en met 18 januari, is uitgebreid met 48 acts uit 15 landen. De meest in het oog springende zijn de Nederlandse rockband Taymir, de Zweedse popzangeres Mapei en de Belgische hiphopper Tourist Le MC.

Eerder werd al bekend dat Typhoon, Emil Landman, John Coffey, Kovacs, Nouveau Vélo en The Mysterons in Groningen staan. Tientallen acts treden op in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad. Noorderslag, dat onderdeel is van Eurosonic Noorderslag, sluit het evenement op zaterdag 17 januari af in de Oosterpoort in Groningen. Dan wordt ook traditioneel de Popprijs uitgereikt. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d