Koning Willem-Alexander koopt peperdure speedboot

4 augustus 2014 om 13:05 door Metro redactie
Koning Willem-Alexander koopt peperdure speedboot

Koning Willem-Alexander heeft een nieuwe speedboot aangeschaft, waarvoor hij diep in de buidel heeft moeten tasten. Het jacht van de Nederlandse scheepswerf Wajer & Wajer Yachts kostte hem ongeveer 800.000 euro. Dat meldt De Telegraaf.

Willem-Alexander zou de Osprey 38 hebben gekocht voor bij zijn villa in Griekenland. De boot is elf meter lang en kan een snelheid van 85 kilometer per uur bereiken. Er passen maximaal 14 passagiers op het jacht.

Onze koning is niet de enige die in het bezit is van deze speedboot. Roman Abramovitsj zou er zelfs twee in zijn bezit hebben.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d