Knevel & Van den Brink stopt

29 augustus 2014 om 09:40 door BUZZE
Knevel & Van den Brink stopt

De talkshow Knevel & Van den Brink is vrijdagavond voor het allerlaatst te zien. Het EO-duo hoopte nog op een terugkeer volgend jaar zomer, maar de NPO trekt nu de stekker uit het programma. "Hun programma houdt in deze vorm op te bestaan", zegt directeur televisie Frans Klein van NPO in De Telegraaf.

Het programma van Andries Knevel en Tijs van den Brink is vanavond voor het laatst op de buis. "De EO mag wel een nieuw voorstel indienen", aldus Klein. "En we gaan niet de concurrentie aan met Humberto Tan; bij ons blijft de focus dat tijdstip op de journalistiek liggen."

Twee weken geleden werd bekend dat de nieuwe talkshow van Eva Jinek in de winterstop dagelijks op televisie is, als vervanger van het programma Pauw. De afgelopen jaren werden de zomer- en winterstops van Pauw en Witteman opgevuld door Knevel & Van den Brink.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d