Oud-GTST’ers maken hun opwachting in Fort Boyard

3 juli 2014 om 08:54 door Merike Woning
Oud-GTST’ers maken hun opwachting in Fort Boyard

Bas Muijs, Winston Post, Sebastiaan Labrie en Koert Jan de Bruijn doen mee aan een nieuw seizoen van Fort Boyard. De naam van het team is tv-mannenteam. Dat maakte AVROTROS gisteren bekend. Alle mannen hebben in het verleden in Goede Tijden Slechte Tijden gespeeld.

Fort Boyard was twee jaar afwezig, maar keert komend najaar terug op de buis. In het avonturenprogramma, dat aan de Franse westkust wordt opgenomen, nemen teams van BN’ers het tegen elkaar op op Fort Boyard. De presentatie is in handen van Lauren Verster en Freek Bartels.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d