Martial-arts en hamers in zeer knappe actiethriller

3 juli 2014 om 10:28 door Mario Wisse
Martial-arts en hamers in zeer knappe actiethriller

The Raid 2: Berandal
Regie: Gareth Evans
Genre: Actie, thriller
Met: Iko Uwais, Yayan Ruhian, Arifin Putra Waardering:

Het verhaal:
Rama, die nog aan het herstellen is van de verwondingen die hij opliep in de eerste film, moet voor een anti-corruptie eenheid verschijnen die hem dwingt under-cover te gaan. Hij komt in de gevangenis terecht om in contact te komen met Ucok, de zoon van onderwereldbaas Bangun. Twee jaar later komt hij vrij en gaat hij voor deze Bangun werken.

Ga naar de bioscoop want:
Het is weer één groot martial arts-spektakel waarbij de massale en prachtig gechoreografeerde vechtpartij in de blubber en de slachtpartij die het schattig ogende meisje met twee klauwhamers aanricht, voor de rest van ons leven op ons netvlies blijven staan. The Raid 2 is duisterder, complexer en nóg spectaculairder dan The Raid.

Blijf thuis want:
Er vloeit verschrikkelijk veel bloed en het aantal slachtoffers is niet te tellen; als je dat weerzinwekkend vindt, kan je beter thuisblijven.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d