How to train your dragon 2: Frisse animatie biedt meer draken en humor

3 juli 2014 om 10:06 door Robbert Blokland
How to train your dragon 2: Frisse animatie biedt meer draken en humor

Regie: Dean DuBlois
Genre: Animatie
Met de stemmen van: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Djimon Hounsou

Het verhaal:
In zijn drang zichzelf toch te bewijzen als noeste krijger, komt antiheld Hiccup er achter dat zijn moeder nog leeft. En ze blijkt zelfs over cruciale kennis te beschikken die het voorbestaan van de draken veilig kan helpen stellen.

Ga naar de bioscoop want:
Het onvermijdelijke tweede deel in de reeks houdt de frisse en aangenaam volwassen toon van het origineel prima vast. Het verhaal bouwt door op de mythologie die in deel 1 is uitgezet, de animaties zijn weer prachtig en ook Dragon 2 weet de balans tussen actie, humor en plotontwikkeling te bewaren.

Blijf thuis want:
Als je een hekel hebt aan animatie, is er geen enkele reden om een kaartje voor Dragon 2 te kopen. En de serie - deel 3 is in de maak - moet wel oppassen niet onder zijn eigen ambities en hoeveelheid aan personages te bezwijken.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d