Hazes-musical voor doven

21 juli 2014 om 16:47 door Dagblad Metro
Hazes-musical voor doven

Ook doven kunnen binnenkort genieten van de musical Hij Gelooft in Mij over het leven van volkszanger André Hazes. Joop van den Ende Theaterproducties meldt dat de voorstelling in augustus eenmalig getolkt wordt in gebarentaal.

Volgens het theaterbedrijf is de dovenvoorstelling en André Hazes een goede combinatie. "André Hazes was plotsdoof. Zijn gehoor nam sinds 2004 zo ernstig af dat hij aan het eind van zijn leven nagenoeg niets meer hoorde", aldus de producent. "Hazes moet als geen ander ervaren hebben wat het betekent om niet meer te kunnen zijn wie je wilt zijn."

Er komen twee tolken aan beide kanten van het podium te staan tijdens de middagvoorstelling op 24 augustus. De speciaal voor doven gereserveerde plaatsen bieden gegarandeerd goed zicht op de tolken. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d