Eastern Boys:  Gelaagde liefde leidt tot bloedstollende thriller

3 juli 2014 om 09:56 door Robbert Blokland
Eastern Boys:  Gelaagde liefde leidt tot bloedstollende thriller

Regie: Robin Campillo
Genre: Thriller/drama
Met: Olivier Raboudin, Kirill Emelyanov

Het verhaal:
Met hun bizarre relatie halen de Franse zakenman Daniel en de Oost-Europese schandknaap Marek zich de woede van zijn bende op de hals. Daniel moet kiezen: wat is de liefde van Marek hem daadwerkelijk waard?

Ga naar de bioscoop want:
Het is vrijwel onmogelijk het prachtige, gelaagde Eastern Boys in een hokje te duwen. Wat begint als een soort cinema verité gaat via een bloedstollende, licht surrealistische thriller naar een onconventioneel maar intiem relatiedrama met een volstrekt onvoorspelbaar einde.

Blijf thuis want:
Eastern Boys is geen gemakkelijke kost: regisseur Robin Campillo spaart ons niet in zijn schets van de enorme problemen waar oost-Europese immigranten in West-Europa tegen aanlopen. Wie een simpele vrolijke avond wil hebben, doet er beter aan een kaartje te kopen voor Walking on Sunshine.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d