RTL Late Night verlaat door succes het American Hotel

17 juni 2014 om 09:28 door D. van Aken
RTL Late Night verlaat door succes het American Hotel

De talkshow RTL Late Night wordt niet meer uitgezonden vanuit het American Hotel bij het Leidseplein in Amsterdam. Door de grote toestroom van publiek moet het programma verplaatsen naar een andere locatie.

Een woordvoerder van RTL zegt in De Telegraaf dat de talkshow van Humberto Tan 'veel groter is geworden dan ze hadden gehoopt en gedacht'. Volgens RTL is het café van het hotel, Café Americain, daardoor te klein geworden. "In het begin zat het publiek alleen nog in de daarvoor bestemde hoek. Maar al snel kwamen veel meer mensen een kijkje nemen in de uitzendingen en werden er rijen stoelen bij gezet."

Het is nog niet duidelijk of de volgende locatie ook in Amsterdam is. RTL Late Night begint 28 augustus aan het nieuwe seizoen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d