Roy Donders heeft een vriendje

2 mei 2014 om 14:59 door ANP
Roy Donders heeft een vriendje

Roy Donders heeft een relatie met Bas. Het management van de zanger bevestigt tegenover Shownieuws dat de realityster een vriend heeft.

Donderdagochtend meldde De Telegraaf al dat de stylist van het zuiden aan de man is. "Het is nog heel vers allemaal en hij wordt vast héél erg boos dat ik dit allemaal vertel. Maar het is zo leuk; Roy heeft een vriendje, Bas!", zei een anonieme bron.

Roy wil verder nog niets kwijt over zijn nieuwe vlam, omdat het nog heel pril is. Het is dus ook niet duidelijk hoe lang de twee al samen zijn. Onlangs liet de 23-jarige ontwerper nog weten dat hij op zoek was naar een vent.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d