Pownews stopt met dagelijkse uitzendingen

22 april 2014 om 13:10 door Jurgen van der Hoeven
Pownews stopt met dagelijkse uitzendingen

Na dit jaar is het voorbij met de dagelijkse uitzendingen van Pownews. In 2015 zal de rebellen-nieuwsshow worden voortgezet in een weekeditie. Verder komt er een talkshow bij de omroep. Dat heeft Powned-zenderbaas Dominique Weesie dinsdagmiddag bevestigd tegen ThePostOnline.

''Na 600 afleveringen zaten we gevangen in ons eigen succes. Tachtig procent van het budget gaat op aan de dagelijkse nieuwsuitzendingen. We gaan nu drie kwartier Pownews maken op donderdagavond, even na 9 uur'’, liet hij weten over de telefoon.

De invulling van het nieuwe programma staat nog niet vast. ‘'We konden naast Pownews altijd nog een paar losse programma’s maken, zoals de talkshow op Ibiza, maar dan was het geld wel op.’'

Weesie werkt aan een talkshow die in signatuur ‘niet al te links’ zal zijn en in vorm ook zal afwijken van de huidige praattafelprogramma’s. De verslaggever die nu bij Pownews in dienst zijn blijven werkzaam bij de omroep, laat hij weten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d