Utopia: filmpje van de dag - Joey voegt weinig toe

28 maart 2014 om 15:29 door D. van Aken
Utopia: filmpje van de dag - Joey voegt weinig toe

Fans van Utopia kunnen uren naar de livestream van het SBS 6-programma staren en volgen dus echt alles. De leukste, grappigste en spraakmakende stukjes film zetten zij op YouTube. Ook heeft Utopia een eigen video-kanaal.

Metro gaat dagelijks op zoek naar de leukste en opmerkelijkste Utopia-filmpjes van de dag en delen die graag met jullie.

Wij kwamen een compilatie tegen van Utopiaan Joey met de titel: "de dagbesteding van Joey in Utopia". De makers van het filmpje wekken de suggestie dat Joey niet echt van toegevoegde waarde is. Oordeel zelf en check het grappige filmpje.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d