Tiësto krijgt show bij BBC Radio 1

28 maart 2014 om 15:09 door ANP
Tiësto krijgt show bij BBC Radio 1

De Nederlandse dj Tiësto gaat aan de slag voor BBC Radio 1. De dj uit Breda krijgt een maandelijkse show op het Britse radiostation. Dat kondigde hij vrijdag aan op Twitter.

Vanaf 24 april is Tiësto vaste gast op de zender. Ook dj's als Nervo, Steve Angello en James Blake vervullen die rol eens per maand. Eerder maakte de Nederlander Nicky Romero deel uit van BBC Radio 1's talentenpoule In New DJs We Trust.

Tiësto is ook wekelijks te horen op 3FM. Op zaterdagnacht heeft hij daar zijn eigen show Tiësto's Club Life. Dat programma is ook te horen op radiozenders in onder meer Argentinië, Australië, Brazilië, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Duitsland, Rusland en Amerika.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d