Utopia: filmpje van de dag - Giorgio, Billy en Laura onder de douche

20 februari 2014 om 09:43 door D. van Aken
Utopia: filmpje van de dag - Giorgio, Billy en Laura onder de douche

Fans van Utopia kunnen uren naar de livestream van het SBS 6-programma staren en volgen dus echt alles. De leukste, grappigste en spraakmakende stukjes film zetten zij op YouTube. Ook heeft Utopia een eigen video-kanaal.

Metro gaat dagelijks op zoek naar de leukste en opmerkelijkste Utopia-filmpjes van de dag en delen die graag met jullie.

De Utopianen doen steeds meer samen. Er is maar 1 douche in Utopia en dus scheelt het heel wat tijd en water als je er samen onder gaat staan. Op dit filmpje besluiten Giorgio, Billy en Laura samen te douchen. Het pas net...

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d