Utopia: SBS ontkent geruchten geheime douche en wasmachine

15 januari 2014 om 13:32 door D. van Aken
Utopia: SBS ontkent geruchten geheime douche en wasmachine

SBS heeft gereageerd op de geruchten dat de bewoners van Utopia gebruik kunnen maken van een geheime warme douche en een wasmachine. Dat meldt het AD. "Complete onzin", aldus een woordvoerder.

Volgers van de realityserie op SBS6 (en online) beweren op verschillende site dat er een geheim boilerkamertje is waar de bewoners de batterijen van hun zender verwisselen. Maar ook zouden de Utopianen hier kunnen wassen.

Volgens SBS is er wel een hokje achterin de loods. "Het is een zenderhok van 1 bij 1 meter, daar past niet eens een douche en een wasmachine in", aldus SBS. De bewoners kunnen in dit hokje de batterijen van hun zenders wisselen. Dat doen ze uit het zicht van de camera, omdat dit niet interessant is voor de kijkers.

Vorige week zou, de inmiddels ex-Utopiaan, Lindy haar mond voorbij hebben gepraat. Ze zei dat ze na het verwisselen van de batterijen van haar zender even een douche ging pakken. Bewoner Peter wees haar erop dat het niet echt slim was om dat op camera te zeggen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d