Utopia: even voorstellen dit zijn de eerste bewoners

6 januari 2014 om 15:11 door D. van Aken

Het grote Utopia-project van John de Mol gaat maandagavond ook eindelijk beginnen op televisie bij SBS6. Voor de vijftien deelnemers aan het SBS6-programma begon het avontuur al op 31 december toen zij Utopia betraden.

De Utopia-bewoners zijn al een week aan de slag om hun eigen wereld op te bouwen. Er zijn geen wetten en regels. De bewoners bepalen zelf de invulling van Utopia. Hun avonturen (vastgelegd door meer dan 100 camera's) worden nu dagelijks in beeld gebracht bij SBS6. Ook online zijn de bewoners van Utopia te volgen. Dat kan dag en nacht via Utopiatv.nl.

De vijftien bewoners van Utopia stellen wij graag even aan jullie voor.

Klik op de foto's om meer te lezen over de bewoners van Utopia.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!