Foto's: eerste beelden homohuwelijk GTST

15 januari 2014 om 13:39 door D. van Aken

Het is voor de fans van GTST bijna zo ver. Op vrijdag 24 januari stappen Lucas en Menno in het huwelijksbootje. Voor het eerst zullen de tv-kijkers dan getuige zijn van een homohuwelijk in Meerdijk.

Fans kijken al maanden uit naar de veelbesproken uitzending van de soap op RTL4. Ook voor de acteurs Ferry Doedens en Dave Mantel is het spannend. "Het is iets heel raars", zei Mantel tegen RTL Boulevard. "Je staat daar wel in pak en alles is mooi. Er staan allemaal cameramensen omheen en Carolien en Marly", verwijst de acteur naar zijn medespelers in GTST.

Het jawoord geven bleek nog niet zo'n hele eenvoudige stap zegt de acteur: "We hebben het een stuk of zeven keer moeten geven, maar vooral de eerste keer voelde heel raar."

Ook het optreden van de Backstreet Boys tijdens deze aflevering was bijzonder voor de cast. "Het zijn hele relaxte gasten", vertelt Mantel enthousiast. Ook Ferry Doedens heeft genoten van het trouwfeest, maar zegt er nog wel even bij dat hij geen enorme fan is van de band.

Klik op de foto's om de eerste beelden van het huwelijk in GTST te zien

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d