Video: Auto-ongeluk Paul Walker en Roger Rodas

3 december 2013 om 11:54 door Dagblad Metro
Video: Auto-ongeluk Paul Walker en Roger Rodas

De entertainmentwebsite TMZ heeft beelden van het auto-ongeluk van Paul Walker en Roger Rodas gepubliceerd. De beelden komen van een bewakingscamera. Op de beelden is een vrijwel lege straat te zien met in de verte een enorme ontploffing waarna er veel rook en vuur ontstaat.

The Fast and The Furious'-ster en zijn vriend kwamen zaterdag in Californië om het leven door het auto-ongeluk. Walker was passagier in een auto die verongelukte. Rodas zou 160 kilometer per uur hebben gereden. De auto zou onbestuurbaar zijn geraakt door een vloeistoflek.

Walker en Rodas maakte volgens TMZ een proefritje in de Porsche Carrera GT. Na nog geen 500 meter verongelukten de mannen. De entertainmentwebsite meldt ook Walker en Rodas meededen aan een straatrace op het moment van het ongeluk. De politie is nog bezig met het onderzoek.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d