Ugly Betty krijgt Arabische variant

20 december 2013 om 16:12 door Metro redactie
Ugly Betty krijgt Arabische variant

(Novum) - De Amerikaanse tv-serie Ugly Betty en de Nederlanse variant Lotte krijgen een Arabisch zusje. De bewerking van het oorspronkelijk Colombiaanse format moet volgend jaar te zien zijn bij de grootste betaalde tv-zender in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De serie moet in januari op de buis komen en heet Hebal Regal El Ghorab. De show vertelt het verhaal van een slimme en onaantrekkelijke vrouw die mensen inpakt met haar innerlijke schoonheid. De Arabische tv-zender zendt tevens een lokale versie uit van de Amerikaanse tv-serie Everybody Loves Raymond.

Behalve de Verenigde Staten en Nederland maakten achttien landen al eerder een eigen versie van Yo Soy Betty, la Fea. Zo waren de avonturen van Betty te zien in onder meer België, China, India en Rusland. Ugly Betty werd in de Verenigde Staten van 2006 tot en met 2010 uitgezonden. Lotte was in 2006 te zien op de voormalige tv-zender Talpa.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d