Playboy lekt naaktfoto's van GTST-ster Marly van der Velden (Nina)

3 december 2013 om 15:37 door D. van Aken
Playboy lekt naaktfoto's van GTST-ster Marly van der Velden (Nina)

De eerste Playboy-foto's van GTST-er Marly van der Velden zijn door het naaktblad "gelekt". Op de website van Playboy staan een aantal foto's van Marly, die in GTST de rol van Nina Sanders speelt.

Op een van de foto's is een blote Marly te zien terwijl ze uitkijkt over het een landschap op Ibiza, waar de shoot heeft plaatsgevonden. Op een ander plaatje zijn de blote billen van de actrice te zien.

Op de site staat ook een kort filmpje met backstage-beelden. De fotografe vertelt daarin dat Marly geweldig was om mee te werken. "Ze heeft echt een prachtig lijf. Het is heerlijk om met haar te werken. Ze kan goed bewegen en ze is sexy. Je ziet Marly zoals je haar nog nooit hebt gezien."

"Ik ben heel blij dat ik ja heb gezegd en dat ze me hebben gevraagd", vertelt Marly zelf ook nog in het filmpje. "Niemand kan dit meer van mij afpakken. Ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik."

De kersteditie met van Playboy met Marly is vanaf 4 december te koop.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!