Orlando Bloom nog steeds liefdevol over ex

3 december 2013 om 11:24 door Metro redactie
Orlando Bloom nog steeds liefdevol over ex

(Novum) - Orlando Bloom blijft vol liefde over zijn ex Miranda Kerr praten. "We vormen een gezin en we zullen altijd van elkaar blijven houden en in elkaars leven blijven", zei de acteur tegen entertainmentzender E! In oktober werd bekend dat Bloom en Kerr, die een zoon hebben, na een huwelijk van drie jaar gaan scheiden.

Voor de 36-jarige Bloom staat het welzijn van zoontje Flynn, die bijna 3 is, voorop. "Wat hij later leest en te horen krijgt als hij volwassen is, is voor mij het belangrijkst ." Afgelopen weekeinde werden Bloom, Kerr en Flynn nog met z'n drieën gespot toen ze samen lunchten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d