Nieuw album Kaiser Chiefs komt in voorjaar

3 december 2013 om 12:30 door Metro redactie
Nieuw album Kaiser Chiefs komt in voorjaar

(Novum) - De Britse band Kaiser Chiefs brengt op 31 maart zijn nieuwe album uit. De plaat gaat Education, Education, Education & War heten, kondigde de band dinsdag aan op Facebook.

De band noemt de plaat zijn 'tweede debuutalbum' en is erg trots op het resultaat. Zanger Ricky Wilson zei eerder het jammer te vinden dat een band maar een debuutplaat kan uitbrengen. Kaiser Chiefs' debuutalbum Employment kwam in 2005 uit.

Het vijfde studioalbum is de opvolger van de plaat The Future Is Medieval, die in 2011 verscheen. Kaiser Chiefs, bekend van nummers als Ruby en Everyday I Love You Less and Less, gaat naar verluidt volgend jaar ook toeren. Of de band dan ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d