Koningslied weinig invloed op Ewbank en vriendin

11 december 2013 om 22:04 door Metro redactie
Koningslied weinig invloed op Ewbank en vriendin

(Novum) - Alle tumult rond het Koningslied heeft geen grote invloed gehad op het leven van John Ewbank en zijn vriendin Kelly Weekers. "Ik ben psycholoog en werk dagelijks met kinderen en volwassenen die veel hebben meegemaakt", zegt Weekers in Grazia. "Dan merk je wat echt belangrijk is in het leven: vrienden, familie, liefde en dingen doen waar je blij van wordt."

Weekers zegt dat zij en Ewbank wel hebben geleerd van het Koningslied. "Maar ik sta er niet lang bij stil. Door wat er is gebeurd, zie ik vooral de relativiteit van dingen. Soms zit het mee en soms zit het tegen."

Het Koningslied werd onder leiding van Ewbank opgenomen door verschillende artiesten ter gelegenheid van de inhuldiging van de nieuwe koning Willem-Alexander. Vooral op de tekst werd veel kritiek geleverd, waardoor Ewbank besloot het nummer terug te trekken. Het werd uiteindelijk toch ten gehore gebracht voor het koningspaar.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d