Gordon sneert naar Connie Breukhoven bij gala

11 december 2013 om 20:59 door Metro redactie
Gordon sneert naar Connie Breukhoven bij gala

(Novum) - Gordon kon het niet laten om woensdagavond tijdens het benefietgala voor het Nationaal Ouderenfonds een sneer uit te delen aan Connie Breukhoven. "U kunt een hele goede daad verrichten door een zielig oud vrouwtje te bellen: Connie Breukhoven", sprak hij de kijkers meteen aan het begin van de uitzending toe, waarna hij het 06-nummer van Breukhoven opnoemde. "Wel opletten, het gesprek kan opgenomen worden."

Het nummer van Breukhoven is inmiddels afgesloten. Even na de opmerking van Gordon verscheen een tweet op naam van Conny Breukhoven, waarin een telefoonnummer werd genoemd dat van Gordon zou zijn. De tweet werd even later weer verwijderd. Het is niet duidelijk of Breukhoven zelf achter het account zit.

Gordon en Breukhoven maakten elkaar de afgelopen dagen af in de media. Breukhoven zou bij het gala eigenlijk een liedje komen zingen met Gordon, Joling, Patricia Paay en Patty Brard, maar zag daar uiteindelijk vanaf. Ze liet vervolgens een verhit telefoongesprek uitlekken dat zij met Gordon voerde over de kwestie. In het gesprek maakte de zanger Breukhoven onder meer uit voor 'vuil, vies, goor, verwend secreet'.

Het benefietgala vormt het slot van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken, het tv-programma waarin de twee aandacht vroegen voor ouderen door met hen op stap te gaan en te leven van een AOW-uitkering.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d