Geer en Goor regelen 67979 uitjes voor oudjes

11 december 2013 om 22:45 door Metro redactie
Geer en Goor regelen 67979 uitjes voor oudjes

(Novum) - Gerard Joling en Gordon hebben woensdagavond met hun benefietgala voor het Nationaal Ouderenfonds, dat live werd uitgezonden op RTL 4, bijna 68 duizend uitjes voor oudjes geregeld. Een uitje kost ongeveer vijf euro.

Gordon vestigde in het begin van de uitzending nog even de aandacht op zijn vete met Connie Breukhoven door het telefoonnummer van de zangeres te noemen en te zeggen dat mensen 'een hele goede daad' konden verrichten 'door een zielig oud vrouwtje te bellen'. Breukhovens nummer bleek later afgesloten en onder haar naam werd een tweet geplaatst met een nummer dat van Gordon zou zijn.

Het benefietgala was het slot van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken, het tv-programma waarin de twee aandacht vroegen voor ouderen door met hen op stap te gaan en te leven van een AOW-uitkering.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d