Foto's: coveronthulling Playboy met Marly van der Velden

4 december 2013 om 18:12 door Jurgen van der Hoeven

De eerste Playboy-foto's van GTST-er Marly van der Velden werden eerder al door het naaktblad "gelekt". Op de website van Playboy staan een aantal foto's van Marly, die in GTST de rol van Nina Sanders speelt. Woensdag werd de cover van de december editie van het blad officieel onthuld.

"Ik ben heel blij dat ik ja heb gezegd en dat ze me hebben gevraagd", vertelt Marly zelf in een van filmpjes op de website van Playboy. "Niemand kan dit meer van mij afpakken. Ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik."

De kersteditie met van Playboy met Marly is vanaf 4 december te koop.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!