Trouwen is droom voor Olcay Gulsen

24 november 2013 om 17:42 door Metro redactie
Trouwen is droom voor Olcay Gulsen

(Novum) - Trouwen is de ultieme meisjesdroom voor Olcay Gulsen. "Bij trouwen heb ik een romantisch beeld en het hoeft niet eens zo'n grote bruiloft te worden", zegt Gulsen, die sinds dit jaar een relatie heeft met Frans Ghazi, in tijdschrift 100% NL Magazine. "Als de liefde echt is, maakt dat helemaal niet uit. Zolang de jurk maar mooi is."

De 33-jarige Gulsen, die eerder een relatie had met Edgar Davids, vertelt verder nogal last te hebben van bindingsangst. "De reden dat ik tot nu toe nooit gesetteld ben, is dat ik altijd snel uitgekeken ben op iemand en toe ben aan nieuwe prikkelingen. Er zijn mensen die zeggen: het is zoals het is en daar ga ik iets van maken. Maar zo zit ik dus niet in elkaar."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d