Thuisfront Marly staat achter naaktavontuur

19 november 2013 om 08:57 door Metro redactie
Thuisfront Marly staat achter naaktavontuur

(Novum) - Marly van der Veldens familie en vriend vinden het geen probleem dat ze naakt in Playboy is te bewonderen. De 25-jarige Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice is net terug van de fotoshoot op het Spaanse eiland Ibiza. Het resultaat is te zien in het kerstnummer van het mannenblad.

"Mijn ruimdenkende ouders zijn trots op de keuzes die ik in mijn leven maak", zegt ze dinsdag in het AD. "Ze weten dat ik geen type voor impulsieve acties ben, generen zich er niet voor dat hun dochter in Playboy staat."

Ook Marly's vriend Mike is 'supertrots en 'best blij natuurlijk dat hij nu z'n eigen 'bunny' heeft'. De actrice, die als tiener nog kampte met anorexia, ziet de shoot zelf als een 'eerbetoon' aan zichzelf en 'mooi beelddocument voor later'.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d