The Passion volgend jaar in Groningen

8 november 2013 om 10:06 door Metro redactie
The Passion volgend jaar in Groningen

(Novum) - The Passion wordt volgend jaar opgevoerd in Groningen. Dat staat op de website van het muzikale evenement van de omroepen EO en RKK. De vierde editie van de moderne vertelling van Jezus' laatste uren vindt plaats op 17 april.

The Passion ging in 2011 van start in Gouda, met zanger Syb van der Ploeg in de hoofdrol. De twee editie werd opgevoerd in Rotterdam, met Danny de Munk als Jezus. The Passion vond dit jaar plaats in Den Haag, met René van Kooten in de hoofdrol. Wie volgend jaar deelnemen aan het evenement is nog niet bekend.

Het spektakel wordt opgevoerd in de binnenstad en andere 'karakteristieke' plekken in de stad. Naast de EO en RKK zijn de Protestantse Kerk in Nederland, het Nederlands Bijbelgenootschap, de rooms-katholieke Kerk, het Bisdom Groningen en de gemeente Groningen betrokken bij The Passion.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d