Tatjana klaar met roddels over relatie

12 november 2013 om 08:16 door Metro redactie
Tatjana klaar met roddels over relatie

(Novum) - Tatjana Simic is alle speculaties over haar relatie met miljonair Lex van Hessen zat. "We hebben er nu toch echt voor gekozen in de luwte verder te bouwen aan onze liefdesrelatie", zegt de zangeres in het AD. "De grote druk van buitenaf en de insinuaties over hoe onze toekomst eruit zou moeten zien, ervaar ik als zeer storend."

Ook haar vijftien jaar oudere verloofde Lex, die zijn geld heeft verdiend met de productie van worstomhulsels, ergert zich aan het geroddel. "Hij is niet gewend aan de schijnwerpers en moet erg aan alle aandacht wennen."

Een familielid van de worstenmiljonair zei eerder dat Van Hessen, die vorige maand op zijn knieën ging voor Simic, nog getrouwd is. "Of hij nog getrouwd is of niet? Het gaat niemand een bal aan", zegt Tatjana, die meer dan een jaar een relatie heeft met Lex.

De 50-jarige Simic, die in 2011 op zoek ging naar een nieuwe liefde voor het televisieprogramma Wie kiest Tatjana?, heeft geen zin meer om te veel over haar relatie te praten. "Dat ik bekend ben, wil nog niet zeggen dat ik mijn hele leven met de buitenwereld hoef te delen", legt Tatjana uit. "Ook BN'ers hebben recht op privacy."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d