Studio Voetbal ondanks stroomstoring goed bekeken

4 november 2013 om 11:18 door Novum
Studio Voetbal ondanks stroomstoring goed bekeken

De stroomstoring heeft er zondagavond niet voor gezorgd dat er minder mensen keken naar Studio Voetbal. Voor de uitzending, die na het uitvallen van de stroom werd voortgezet met kaarsen op tafel, kroop ruim een miljoen mensen voor de televisie. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De meeste mensen bleven thuis voor de samenvattingen van de Eredivisie. Daar keken ruim drie miljoen mensen naar. Het tweede best bekeken programma van de avond was het achtuurjournaal, met ruim 2,5 miljoen kijkers. Naar Miljoenenjacht keken ruim twee miljoen mensen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d