Prem Radhakishun met de dood bedreigd in België

12 november 2013 om 10:56 door D. van Aken
Prem Radhakishun met de dood bedreigd in België

Prem Radhakishun is in België met de dood bedreigd na zijn deelname aan het tv-programma 'De Slimste Mens'. Dat meldt de hoofdredacteur van het programma aan weekblad Humo. "De schrijver had het over 'een bruine aap', en voegde eraan toe dat hij Prem zou afknallen als hij een geweer had", aldus de programmamaker.

Radhakishun werd uiteindelijk derde in de Vlaamse versie van 'De Slimste Mens'. In het programma dat op de Belgische commerciële zender Vier werd uitgezonden was te zien dat hij werd verslagen door acteur Jelle Cleymans en Gilles De Coster.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d