Perry heeft meer volgers op Twitter dan Bieber

4 november 2013 om 09:40 door Metro redactie
Perry heeft meer volgers op Twitter dan Bieber

(Novum) - Katy Perry heeft Justin Bieber verslagen op Twitter. De zangeres wordt door ruim 46,5 miljoen mensen gevolgd, terwijl Bieber net iets minder dan 46,5 miljoen volgers heeft. Maandagochtend was het verschil tussen de twee ruim vijftienduizend.

Het verschijnen van Perry's album Prism is de belangrijkste reden voor de extra volgers van de zangeres, denkt de Britse krant The Guardian. Bieber was negen maanden lang de gebruiker met de meeste volgers op het sociale medium. In de top drie staat verder Lady Gaga met bijna 40,4 miljoen volgers.

De 29-jarige Perry zei onlangs nog in USA Today dat ze heeft geleerd om te gaan met sociale media. "Ik heb geleerd de sociale media-draak te temmen", aldus de zangeres, die ook advies had voor anderen. "Als je een wijntje drinkt, leg je telefoon dan neer. Niet drinken en twitteren tegelijk. Gebruik Twitter niet alleen om jezelf te promoten, dat is saai."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d