Lady Gaga bevestigt optreden in de ruimte

11 november 2013 om 21:30 door Metro redactie
Lady Gaga bevestigt optreden in de ruimte

(Novum) - Lady Gaga gaat inderdaad zingen in de ruimte. Dat bevestigde de Amerikaanse zangeres tegenover Us Weekly. "Ik ben gevraagd voor een optreden", aldus de 27-jarige Gaga. Vorige week doken al geruchten op dat ze aan boord van een ruimteveer van Virgin-baas Richard Branson zou gaan zingen.

Lady Gaga vertrekt in 2015, twee maanden nadat de eerste commerciële ruimtevluchten hebben plaatsgevonden. Haar optreden vindt plaats tijdens Zero G Colony, een festival in New Mexico waarbij entertainment en nieuwe technologieën worden gecombineerd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d