Kim Kardashian verkoopt oude bh's voor goed doel

12 november 2013 om 11:08 door Metro redactie
Kim Kardashian verkoopt oude bh's voor goed doel

(Novum) - Kim Kardashian heeft samen met haar familie oude spullen verkocht voor een goed doel. De Kardashians verkochten op straat onder meer oude lingerie, kleding, kunst en huishoudelijke spullen. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ, die foto's van hun kraampje plaatste.

De realitysterren haalden naar verluidt zesduizend dollar op voor een organisatie die zich inzet voor kinderen met honger in de Verenigde Staten en een organisatie die families van gewonde soldaten helpt. De Kardashians hebben het opgehaalde bedrag verdubbeld. De spullen die niet werden verkocht, worden gedoneerd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d