Khloé Kardashian wil eerlijke realityshow

15 november 2013 om 16:28 door Metro redactie
Khloé Kardashian wil eerlijke realityshow

(Novum) - Khloé Kardashian vindt het belangrijk dat ze in de realityshow van haar familie ook haar problemen laat zien. "Het zou slecht zijn als we een soort Disneyversie van de show zouden maken", zegt de realityster tegen de BBC. Kardashian wordt sinds 2007 samen met haar familie gevolgd voor Keeping Up with the Kardashians.

Het huwelijk van Khloé en basketballer Lamar Odom verkeert momenteel in crisis. Odom zou verslaafd zijn aan drugs en zijn vrouw meerdere malen hebben bedrogen. Hoewel Kardashian in de media nauwelijks praat over haar problemen, gaf ze in de realityshow toe dat het rommelt in haar huwelijk.

"Het is natuurlijk dubbel. Als het goed met je gaat dan wil je het van de daken schreeuwen en als het slecht met je gaat wil je niet dat iemand je ziet." Toch vindt de realityster het belangrijk om de waarheid te tonen. "Dit is onze familie en we willen onszelf zijn", vertelt ze.

"Een ander maakt misschien niet hetzelfde mee als jij, maar kan zichzelf er misschien wel mee identificeren", legt de 29-jarige Kardashian uit. Volgens Khloé helpt het dat de crew van de show al sinds het eerste seizoen bij de serie betrokken is. "Ik voel me heel erg op mijn gemak bij ze."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d