Ingestorte Rita Ora opgenomen in ziekenhuis

19 november 2013 om 08:26 door Metro redactie
Ingestorte Rita Ora opgenomen in ziekenhuis

(Novum) - Rita Ora heeft enige tijd in het ziekenhuis doorgebracht omdat ze was ingestort tijdens een fotoshoot in Miami Beach. De 22-jarige Britse zangeres werd maandag met spoed afgevoerd, nadat ze in haar trailer van haar stokje was gegaan.

Ora was bevangen door de hitte en kampte met uitdrogingsverschijnselen, zegt haar dokter tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De zangeres, bekend van nummers als Hot Right Now, R.I.P. en How We Do (Party), heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.

Ruim een week geleden was Ora nog in Amsterdam. Ze was in de hoofdstad voor de uitreiking van de MTV EMA. Ze had twee nominaties op zak, maar verzilverde die niet.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d