Heftige ruzies onbekend terrein voor Römer en Blom

12 november 2013 om 09:17 door Metro redactie
Heftige ruzies onbekend terrein voor Römer en Blom

(Novum) - Nienke Römer en Frederik Blom hebben vrijwel nooit heftige ruzies. De actrice en acteur, die acht jaar geleden trouwden, spelen in de voorstelling Liefde Enzo een stel dat in een relatiecrisis verkeert. Dat is zeker geen afspiegeling van de werkelijkheid.

"Het moet wel enorm uit de hand lopen voordat we tegen elkaar schreeuwen", zegt Römer in Flair. "Onze 'ruzies' gaan hooguit over iets onzinnigs als opruimen. Daar is Frederik namelijk niet zo'n ster in."

De 38-jarigen vrezen niet dat de innige samenwerking voor wrijving gaat zorgen. "Ik verwacht weinig heibel", voorspelt de actrice. "We hebben twee ingrijpende verbouwingen overleefd, twee kinderen gekregen. We kunnen wel iets hebben."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d