Filipijnse actrice Carreon trots op Nederland

19 november 2013 om 09:22 door Metro redactie
Filipijnse actrice Carreon trots op Nederland

(Novum) - Cystine Carreon is diep geroerd door de Nederlandse steun aan de slachtoffers van tyfoon Haiyan in de Filipijnen. De actrice, vooral bekend als au pair Tippi Wan in de tv-serie Gooische Vrouwen, werd geboren nabij Manilla, maar emigreerde als kind naar Nederland.

"Dank je wel Nederlanders", zegt ze dinsdag in De Telegraaf. "Ik ben trots op het land waar ik destijds zo gastvrij ben ontvangen. Nederlanders hebben opnieuw bewezen wat een groot hart ze hebben en dat ze openstaan voor andere culturen."

Na de benefietuitzending van maandagavond bleek dat op giro 555 18,5 miljoen euro is gestort voor de slachtoffers van de tyfoon.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d