Dj Martin Garrix en Tiësto slaan handen ineen

19 november 2013 om 09:27 door Metro redactie
Dj Martin Garrix en Tiësto slaan handen ineen

(Novum) - Martin Garrix hoopt binnenkort de studio in te duiken met Tiësto. De 17-jarige Nederlandse dj en producent, die eigenlijk Martijn Garritsen heet, timmert flink aan de weg. Zijn nummer Animals kwam maandag binnen op de eerste plek van de Britse hitlijst en een samenwerking met Tiësto volgt als het aan hem ligt snel.

"Ik ga voor optredens naar Azië, Australië en in februari ga ik in Amerika toeren. En er komen veel nieuwe tracks aan en vette samenwerkingen met grote artiesten", zegt Garrix dinsdag in Spits. "Ik weet niet of het label heel blij is wanneer ik dit zeg, maar ik ga iets doen met Tiësto. We zijn aan het kijken wanneer we de studio in kunnen om iets te maken samen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d