Caro Emerald zingt voor Britse royals

15 november 2013 om 14:52 door Metro redactie
Caro Emerald zingt voor Britse royals

(Novum) - Caro Emerald geeft op 25 november een optreden voor leden van het Britse koningshuis. De Nederlandse zangeres is een van de artiesten die dan op het podium van het West End-theater London Palladium staan voor het gala Royal Variety Performance, zo is vrijdag bekendgemaakt.

Naast Emerald verzorgen wereldsterren als Mary J. Blige, Gary Barlow en Jessie J een optreden tijdens het jaarlijkse evenement, dat sinds 1912 wordt gehouden voor het Entertainment Artistes' Benevolent Fund. Het fonds, waarvan koningin Elizabeth beschermvrouwe is, helpt artiesten en ex-artiesten in nood.

Een registratie van de Royal Variety Performance is volgende maand op tv te zien in Groot-Brittannië. De uitzending trekt naar verwachting zo'n negen miljoen kijkers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d