3JS houden vast aan oude sound

8 november 2013 om 13:22 door Novum
3JS houden vast aan oude sound

De 3JS laten op hun nieuwe album weer hun vertrouwde geluid horen. "De 3JS-composities en -klanken komen altijd weer terug", zegt zanger Jan Dulles voor de camera van Novum Nieuws. Volgens Dulles kunnen ze het tegenover de fans niet maken om totaal iets anders te doen.

Dichterbij de Horizon is het eerste album in de nieuwe samenstelling van de Volendamse band. Jan de Witte verving dit jaar zijn vader Jaap die moest stoppen wegens gezondheidsproblemen. Voor gitarist Jan was het niet vreemd om bij de band te komen. "Ik zat al jaren in de begeleidingsband, dus ik was het gewend."

De nieuwe plaat verschijnt vrijdag. Volgens Dulles is het een mooi album geworden. "Positiviteit en nieuwe energie zijn de sleutelwoorden van ons nieuwe album", legt hij uit. Ook gitarist Jaap Kwakman is tevreden over de derde studioplaat. "Het resultaat mag er zijn."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d