30 Rock-acteur uit de kast

12 november 2013 om 07:31 door Metro redactie
30 Rock-acteur uit de kast

(Novum) - Maulik Pancholy heeft bevestigd dat hij op mannen valt. ''Ik heb net gevierd dat ik negen jaar samen ben met mijn partner'', vertelde de 30 Rock-acteur aan het Amerikaanse tijdschrift Out. Pancholy is vooral bekend door de rollen die hij speelde in de Amerikaanse series 30 Rock en Weeds.

De 39-jarige acteur merkte op dat het een mooi moment is om zijn 9-jarige relatie in het zonnetje te zetten, nadat recentelijk een aantal wettelijke beperkingen voor het homohuwelijk werden opgeheven. Pancholy haalde met zijn onthulling de top honderd van de jaarlijkse OUT 100, een jaarlijkse lijst die het tijdschrift samenstelt met de meest hartveroverende homo's en lesbiennes.

Pancholy werd bekend dankzij zijn rol als Jonathan, de gestreste assistent van Jack, een rol die werd gespeeld door Alec Baldwin, in de populaire komedieserie 30 Rock. De laatste aflevering van de show werd in januari uitgezonden. De acteur is momenteel te horen als de stem van Sanjay in de Nickelodeon-tekenfilmserie Sanjay and Craig.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d