Zangeres Alesha Dixon bevallen

7 oktober 2013 om 16:45 door Metro redactie
Zangeres Alesha Dixon bevallen

(Novum) - Zangeres Alesha Dixon is vorige week bevallen van een meisje. "Mijn dochter Azura Sienna is vorige week geboren", onthulde de zangeres, die bekend is van liedjes als The Boy Does Nothing en Breathe Slow, maandag op Twitter. "Ik ben opgetogen en dolblij."

Dixon, die maandag haar 35e verjaardag viert, is erg dankbaar. "Bedankt voor alle lieve verjaardagswensen. Ik heb het beste cadeautje van de wereld gekregen", zegt de zangeres tegen haar fans. Het is het eerste kind voor Dixon en haar partner, danser Azuka Ononye.

Alesha werd eind jaren negentig bekend als zangeres van meidengroep Mis-Teeq. De girlband scoorde hits als One Night Stand en Scandalous. De zangeres bracht drie soloalbums uit. Dixon is volgend jaar voor de tweede keer te zien als jurylid in talentenjacht Britain's Got Talent.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d