Will.i.am waardeert 'bescheiden' Britney Spears

10 oktober 2013 om 22:39 door Metro redactie
Will.i.am waardeert 'bescheiden' Britney Spears

(Novum/AP) - Will.i.am ziet het nieuwe album van Britney Spears als een deel van zichzelf. De 38-jarige rapper heeft de nog naamloze cd van de popprinses, die begin december moet verschijnen, geproduceerd. "Ik heb veel waardering voor Britney: om hoe ze is als persoon en om alles wat ze heeft bereikt."

Volgens Will.i.am is Britney erg bescheiden en wars van kapsones. "Tegelijkertijd is ze sterk. Ze speelt geen spelletjes." De rapper en de zangeres kennen elkaar al een tijdje. In 2007 werkten ze samen voor Spears' cd Femme Fatale en eind vorig jaar scoorden de twee een nummer 1-hit met Scream & Shout.

Will.i.am helpt ook andere dames in de muziekindustrie graag vooruit. Zo produceert hij een nummer voor Lady Gaga. "Het is goed, heel goed. Ik hield al van Lady Gaga voor ik met haar werkte, en nu hou ik nog meer van haar." Miley Cyrus kreeg hulp bij het nummer Do My Thang, dat op haar album Bangerz staat. "Het was heel leuk om met haar te werken."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d