Weer zoon voor Zac Hanson

24 oktober 2013 om 21:41 door Metro redactie
Weer zoon voor Zac Hanson

(Novum) - Zac Hanson heeft er een zoon bij. De 28-jarige drummer, die met zijn twee broers de Amerikaanse band Hanson vormt, is vorige week donderdag vader geworden van George Abraham Walker Hanson. Hij heeft al een 5-jarige zoon genaamd John Ira Shepherd en een 2-jarige dochter genaamd Junia Rosa Ruth.

"Abraham is gezond en we genieten nu even van onze tijd samen, als een gezin", laat Hanson weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. Dit voorjaar werd bekend dat de 29-jarige vrouw van de drummer weer in verwachting was. Zijn oudste broer, de 32-jarige Isaac, heeft twee kinderen. De 30-jarige Taylor heeft er vijf.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d