Walk of Fame-ster John Lennon beklad

7 oktober 2013 om 20:59 door Metro redactie
Walk of Fame-ster John Lennon beklad

(Novum) - De ster van John Lennon op de Walk of Fame in Hollywood is afgelopen weekeinde ontsierd. De ster van de Beatle is beklad met teksten, krabbels en graffiti, schrijft de Amerikaanse krant Los Angeles Times, die ook een foto plaatste.

Het is onduidelijk waarom de ster is beklad. Een woordvoerder van de Hollywood Chamber of Commerce, die verantwoordelijk is voor de Walk of Fame, zegt dat wordt onderzocht wat er is gebeurd. "Ik hoop dat het vandaag wordt schoongemaakt." De sterren van de andere Beatles zijn niet beklad.

Activist Jerry Rubin organiseert elk jaar een herdenking bij de ster op de verjaardag van Lennon. De Beatle, die in 1980 op 40-jarige leeftijd werd doodgeschoten, zou woensdag zijn 73e verjaardag vieren. Rubin wil de herdenking ondanks het incident gewoon door laten gaan. "We doen het dit jaar net zo enthousiast als anders."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d