Van der Meij moet zich haasten voor 'mamatijd'

24 oktober 2013 om 21:16 door Metro redactie
Van der Meij moet zich haasten voor 'mamatijd'

(Novum) - Kim-Lian van der Meij probeert zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor haar zoontje Benjamin. Dat is nog behoorlijk moeilijk voor de 33-jarige presentatrice, die ruim drie maanden geleden beviel van haar derde spruit en nu weer volop aan het werk is.

"Ik wist al een paar maanden van tevoren dat ik in oktober drie programma's zou doen", zei ze donderdagavond in RTL Boulevard. "Dan ga ik meteen naar huis en dan hoop ik dat ik nog even een fles kan geven aan Benjamin en een luiertje kan verschonen."

"Ik heb ook zin in dat soort dingen", aldus van der Meij. "Dus vanavond is het weer mamatijd."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d