Vader Cory Monteith verscheurd door verdriet

11 oktober 2013 om 08:41 door Metro redactie
Vader Cory Monteith verscheurd door verdriet

(Novum) - De vader van de in juli overleden Glee-acteur Cory Monteith is verscheurd door verdriet na het verlies van zijn zoon. Wat het extra bitter maakt voor de 63-jarige Joe Monteith, die weinig contact had met zijn zoon, is dat hij niet behoorlijk afscheid heeft kunnen nemen.

"Het voelt alsof mijn ingewanden eruit worden getrokken, ik ben er door verscheurd", zegt hij tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Joe Monteith zag zijn zoon voor het laatst in 2011, na een periode van elf jaar zonder contact vanwege de bittere scheiding van Cory's moeder. Volgens Joe werd hij zelfs belet om het lichaam van zijn zoon te zien, nadat zijn zoon was overleden aan een overdosis heroïne en alcohol.

Donderdag werd in de Verenigde Staten de aflevering van de tv-serie Glee uitgezonden waarin het personage van Cory overlijdt. Joe hoopt dat de uitzending bijdraagt aan het besef van het gevaar van harddrugs. "Ik wil niet dat ouders een kind verliezen door heroïne."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d